Evaluarea dorinței

A A

Merită tipul ăsta atenția ta?

Înainte să te apuci să-l cucerești, cel mai potrivit ar fi să vezi dacă chiar merită efortul să faci asta. Cine știe, poate acestă energie ar putea folosită în alte scopuri sau îndreptată către alți bărbați, care din start ar satisface mai multe dintre nevoile tale.

Petrece câteva minute încercând să găsești răspunsuri la întrebările de mai jos și vei avea o mai bună înțelegere a propriilor tale dorințe.

Recomandarea mea este să scrii (pe hârtie sau pe computer) aceste răspunsuri, nu doar să te ți le formulezi în minte. În unele cazuri, vei vedea că o singură propoziție este suficientă pentru a putea trece mai departe.

Procedează astfel și la sfârșit vei avea o supriză, sper eu, plăcută.

  • Îți dorești o relație fără pretenții sau una cu un grad mare de implicare?
  • În ce fel te va face pe tine să evoluezi o eventuală relație cu acest bărbat?
  • Cum ar decurge o zi normală a săptămânii împreună cu el? Dar una de weekend?
  • Ce ar gândi cea mai bună prietenă a ta despre o posibilă relație între tine și acest bărbat?
  • Cum crezi că s-ar putea face simțită în relația voastră influența celor din jurul vostru (familiile voastre, prieteni, colegi)?
  • După cât timp crezi că ar fi cel mai potrivit să avansați la următorul nivel în relația voastră? Și cum ar arăta acest “nivel următor”?
  • Ai vrea să vă mutați împreună sau să locuiți în continuare separat? Ce te-ar determina să alegi oricare dintre variante? Dar să refuzi?

Ce îți spune intuiția, sunteți compatibili?

Ce crezi că ar spune el dacă i-ai da să citească răspunsurile la întrebările de mai sus? S-ar enerva, te-ar lua peste picior, ar lua-o la fugă sau s-ar bucura?

O perspectivă exterioară

Gândește-te la eroina ta favorită (care poate fi o persoană din lumea reală sau un personaj imaginar). Ce crezi că ar spune ea dacă i-ai da să citească aceste răspunsuri? Te-ar aproba sau te-ar contrazice? Ce argumente ți-ar oferi ea, în oricare din cazuri?

Concluzie

După această scurtă evaluare a propriilor tale dorințe, te întreb simplu:

Încă îl vrei pe acest bărbat în viața ta?

Dacă răspunsul este tot unul afirmativ, probabil că este cazul să încerci să-l cucerești.

Simplu, nu-i așa?

Copyright © 2018 - Cucerește-l - Toate drepturile sunt rezervate.     Termeni și Condiții