Prieten sau dușman?

A A

În acest moment, te-ai decis că vrei o relație cu el, ești dispusă să depui o oarecare cantitate de efort pentru a-l cuceri, iar pentru a face toate aceste lucruri, te vei folosi de ceea ce există disponibil în prezent.

Dacă recitești paragraful anterior, vei consta că am făcut referire la trei lucruri: Relația, Cucerirea și Prezentul, elemente care în managementul de strategie sunt denumite The Goal, The Work and The Now.

Relația (The Goal) – reprezintă relația cu acest bărbat, motivația pentru care ești dispusă să depui efort.

Cucerirea (The Work) – reprezintă efortul necesar pentru a-l cuceri pe pe acest bărbat.

Prezentul (The Now) – reprezintă o vedere asupra situației curente, așa cum arată ea, de care te vei folosi în efortul tău de cucerire.

Huh, destul cu teoria, hai să trecem la partea practică :).

Pentru a avea succes în ce ți-ai propus, trebuie să știi mai întâi pe ce (și pe cine) te poți baza. În acest sens, te invit să cauți din nou răspunsul la câteva întrebări.

O mică remarcă; dacă evaluarea anterioară a fost una relativ simplă, aceasta poate necesita ceva mai mult timp. Încearcă să răspunzi cât mai bine la toate întrebările, deoarece în calitatea acestor răspunsuri va sta mare parte din reușita cuceririi tale viitoare.

Din nou, recomandarea mea este să scrii undeva aceste răspunsuri, nu doar să ți le spui în minte.

  • Ce crezi că vrea el de la tine? Care sunt semnele vizibile din care ai tras această concluzie?
  • Presupunând că intuiția ta privind intențiile lui ar fi greșită, ce altceva ar mai putea să-și dorească de la tine?
  • Ce știe el despre tine, ce crezi că simte în legătură cu tine și ce gesturi a făcut până acum față de tine?
  • Cine sunt cei care ar susține o posibilă relație între voi și cine sunt cei care s-ar opune? Ce motive ar avea fiecare dintre ei să procedeze astfel?
  • Care sunt cele mai importante momente dintre voi și când s-au petrecut ele? Ce face aceste momente să fie importante pentru tine? Dar pentru el?
  • Cum se comportă acest bărbat în general cu femeile? Ai fi mulțumită dacă s-ar comporta la fel și cu tine sau ai dori să adopte un comportament diferit?

Copyright © 2018 - Cucerește-l - Toate drepturile sunt rezervate.     Termeni și Condiții