Etapa 2 – Gustarea

A A

A doua etapă din cadrul acestei strategii își propune obținerea unui angajament intermediar, care va deschide ușa pentru alte angajamente viitoare, mult mai mari.

Astfel, nu te trimit din prima să îmi aduci Luna de pe cer, ci mai întâi te invit să discutăm despre ce îl diferențiază pe Băiatul Bun de Băiatul Incompetent ;).

Dacă este posibil, oferă-i respectivului bărbat ocazia să-ți dea asigurări suplimentare că el ar fi omul potrivit pentru problema care te frământă pe tine (similar cu situația prezentată mai jos în Varianta 1).

Pentru a putea realiza și acest aspect – care în nici un caz nu este unul trivial! – este necesar să-l faci să se implice emoțional. De cele mai multe ori, Principiul Excitației rezolvă cu succes această nevoie.

Varianta 1
Altcineva în locul tău, citind mesajul meu anterior, sunt convinsă ca deja ar fi avut pregătită o sentiță la minut – încă înainte să fi aflat despre ce era vorba! Din fericire, știu că ești mai degrabă genul care se informează întâi și abia apoi dă verdicte.

Te rog, spune-mi că am dreptate, că nu am făcut o greșeală venind la tine! :)

Varianta 2
Sunt convinsă că te-ai întrebat (eu clar aș fi făcut-o dacă eram în locul tău) cum se împacă aspectul X cu aspectul Y. Ei bine, ai mare dreptate să pui problema așa.

Varianta 3
Dacă situația ar fi una obișnuită, nu ți-aș pierde timpul cu o astfel de rugăminte. Însă, precum bine intuiești, nu este una obișnuită. Nici pe departe!

Cea mai probabilă continuare a țintei
Va reveni cu asigurări suplimentare, menite să confirme statutul superior pe care tocmai i l-ai oferit. Sentiment predominant – curiozitate binevoitoare, datorat unei imagini de sine întărite.

Copyright © 2018 - Cucerește-l - Toate drepturile sunt rezervate.     Termeni și Condiții