Etapa 3 – Ieșirea, prima la dreapta

A A

A treia etapă crează o presiune artificială asupra bărbatului vizat, prin urmare, nevoia de-a elibera această presiune.

De exemplu, uitându-ne la Varianta 1, constatăm că asupra lui este lăsată să planeze o aură de semi-incompetență, care se cere imediat negată – oare ce bărbat care se respectă va recunoaște că este “descumpănit”, că se uită în lungul drumului, cu gura deschisă, neștiind ce să facă în continuare, aducând teribil de bine cu prostul satului procedând astfel?!

Aspectul cel mai important al acestei etape este acela că îi oferă falsa impresie că poate să renunţe – încă înainte de-a afla despre ce era vorba – la subiectul abordat, implicit la discuția aflată în derulare.

Varianta 1
Îmi pare că vorbele mele te-au descumpănit puțin. Dacă așa stau lucrurile, voi înțelege și mă voi opri aici :|:).

Varianta 2
Din respect pentru timpul tău, voi aștepta să-mi dai acordul pentru a continua. Este destul de mult de povestit, prin urmare de citit. Înainte să aștern în scris niște aspecte personale, aș vrea să știu dacă ești interesat :).

Varianta 3
Situațiile neobișnuite solicită abordări creative și oameni pe măsură, iar tu posibil să fii unul dintre aceștia. Pentru că, dacă mă întrebi pe mine, eu cred că “problema” mea este cel mult un fleac pentru tine :).

Cea mai probabilă continuare a țintei
Va cere in mod explicit continuarea discuției. Sentiment predominant – asumarea responsabilității pentru cele ce urmează sa afle.

Copyright © 2018 - Cucerește-l - Toate drepturile sunt rezervate.     Termeni și Condiții