Etapa 4 – Recompensa

A A

A patra etapă prespune abordarea, mai mult sau mai puțin frontală, a dorinței tale.

Cea mai potrivită cale de-a face acest lucru este cea a Seherezadei, în care destăinuiești în totalitate un anumit secret, dar, până la sfârșitul mesajului, faci trimitere la următorul aspect intim sau misterios din povestea ta (similar cu situația prezentată în cadrul Variantei 1).

Varianta 1
Ești mișto! :*:D. Mă bucur că am venit la tine din prima! Înainte de-a trece la chestii “serioase”, sunt curioasă de un lucru? Cât de obișnuit ești să ți se facă astfel de complimente? Mă rog, dacă au fost cu miile, ai milă de mintea mea și dă-mi un răspuns evaziv :D – vei vedea de ce te rog asta :).

Varianta 2
:). Înainte de-a începe, dă-mi întâi voie să îți mulțumesc pentru răbdarea ta de până acum. E tare reconfortant să știi că mai există și oameni ca tine :*. Păi, să începem, atunci. Toată povestea a început când […]

Varianta 3
Hehe, ești un adevărat iubitor de “senzații tari”, n-am ce zice ;;). Să nu mi te plângi mai încolo că nu ai fost avertizat, da? :). Pentru că va fi nevoie de multă creativitate pentru a înțelege tot ce urmează să îți zic.

Cea mai probabilă continuare a țintei
Având în vedere toate angajamentele intermediare luate până acum, posibil să răspundă pozitiv, continuând comunicarea.

Copyright © 2018 - Cucerește-l - Toate drepturile sunt rezervate.     Termeni și Condiții