Etapa 6 – Ultima turnantă

A A

După un anumit număr de mesaje, în care starea de intimitate s-a construit, strat după strat, vine momentul de “panică”, în care îți vine să renunți la tot și să te întorci în cochilia ta. Dacă efortul pe care acest bărbat l-a depus până acum a fost unul considerabil, îi va veni foarte greu să te lase să faci asta.

Foarte importantă în această etapă este dealinierea mesajului, în care cuvintele alese nu se potrivesc prea bine cu sensul întregii comunicări. Alegând un exemplu extrem, el ar putea să sune cam așa:

Cine știe, poate avem nevoie de o pauză… :((

Extrem de puțini oameni, citind propoziția anterioară, ar trage concluzia că expeditorul chiar crede că acel cuplu are nevoie de pauză. Cei mai mulți, simțindu-se asigurați de dealinierea prezentă în mesaj prin emoticonul foarte trist de la final, vor sări să combată sensul “la vedere” oferit de cuvinte.

Varianta 1,2,3
[…] Poate lucrurile au mers prea departe… Știi cum se zice, timpul zboară când te simți bine. Tot așa și vorbele, iar asta poate să doară cumplit în unele cazuri. Tu ce crezi? Ar trebui să ne oprim sau să continuăm?

Cea mai probabilă continuare a țintei
Oferirea de asigurări complete și asumarea de responsabilități suplimentare.

Copyright © 2018 - Cucerește-l - Toate drepturile sunt rezervate.     Termeni și Condiții