Etapa 7 – Linia de sosire

A A

A șaptea etapă – și ultima – îi oferă bărbatului ales ocazia să concluzioneze că tot efortul depus este în cele din urmă răsplătit, un fel de:

Bine, fie. Dacă insiști, îți voi da voie să-mi aduci Luna de pe cer :)…

În această etapă, este esenţială stabilirea regulilor ce vor guverna respectiva relație pe toată durata ei. Nu va exista niciodată un moment mai bun decât acesta pentru a îți promova propria agendă. Nu îl irosi!

În același timp, nu exagera, trăgând prea mult spuza pe turta ta. Pentru că, deși persuasiunea este o armă extrem de puternică, ea nu transforma oamenii în zombies, gata să accepte indiferent ce le vei cere.

Și, nu în ultimul rând, încearcă de bună credință să vezi lumea prin ochii proaspetei tale cuceriri. O mie de mesaje cu tâlc nu fac cât o mică bucurie pe care i-o faci la momentul oportun.

Varianta 1,2,3
Fie, continuăm :). Oricum, asta îmi spunea și mie inima “Continuă, că de data asta, chiar merită!”. Și dacă tot continuăm, hai să vedem cum vede fiecare dintre noi regulile jocului. Uite, de exemplu, eu vreau X și nu vreau Y […]

Cea mai probabilă continuare a țintei
Va accepta bucuros propunerea, eventual va negocia unele aspecte din regulile propuse de tine. Într-un caz fericit, îți va prezenta propria lui viziune asupra vieții si propria lui agendă.

Copyright © 2018 - Cucerește-l - Toate drepturile sunt rezervate.     Termeni și Condiții