De ce această carte

A A

Credeți că există vreo diferență între formulările de mai jos?

Aș vrea să ne vedem mâine. Zi tu pe la cât poți.

și

Știi, mi-ar face plăcere să te văd mâine :). Cred că aș putea să-mi rup puțin timp din învățat/shopping/mers la mama și să ne vedem – dar, oricum, nu înainte de ora șase. Tu cum stai cu timpul?

În timp ce amândouă mesajele spun, în esență, același lucru, rezultatele obținute vor fi radical diferite. În timp ce prima variantă oferă o certitudine vecină cu plictiseala, cea de-a doua introduce o picătură de incertitudine, care va face jocul cu atât mai incitant.

De ce această carte? Simplu: pentru că este nevoie de ea.

În urmă cu jumătate de secol, viața se muta de la sat la oraș. Acum se mută pe internet. Nu este un lucru de care să fugim îngroziți, nici ceva ce poate fi evitat. Este doar evoluție. Și, ca întotdeauna, cei care se adaptează mai repede, ajung mai departe.

Dacă ne-am întoarce în trecut, am găsi suficienți oameni care ar refuza să-și spună “Te iubesc” la telefon, preferând să facă acest lucru față în față. La fel stau lucrurile și acum, când mulți privesc încă cu neîncredere ideea de a-și găsi jumătatea în mediul on-line.

Și totuși se întâmplă! Nu mai e doar un mit sau un zvon auzit de la o prietenă a unei prietene a unui prieten

Dar este suficient să fii prezent în mediul on-line ca să cucerești partenerul dorit? În timp ce, față în față, atracția fizică, gesturile, mimica și jocul privirilor vin să completeze așa-numita artă a conversației, în mediul virtual ai nevoie de alte instrumente care să te pună în valoare. Iar folosirea lor este, la rândul ei, o artă ce se poate învăța cu ajutorul acestui ”Manual PRACTIC de persuasiune”.

Copyright © 2018 - Cucerește-l - Toate drepturile sunt rezervate.     Termeni și Condiții