Pe scurt…

A A

Eva este o femeie a cărei viaţă, în special cea emoţională, a ajuns într-un moment de stagnare. Pentru ea, zilele trec fără vreun rost şi speranţa la fericire devine un lucru din ce în ce mai îndepărtat. Asta până într-o seară, când, dintr-o banală greșeală de dactilografie, trimite un mail cu un conţinut extrem de personal la o adresă greșită.

Printr-o ciudată potrivire a sorţii, în loc că mesajul ei să ajungă la Alexandra, prietena ei cea mai bună, el va ajunge la Alexandru Stan, un necunoscut oarecare.

De aici începe un schimb dinamic de e-mailuri între cei doi, punctat etapă cu etapă de explicaţii teoretice asupra principiilor de persuasiune care au asigurat continuitatea acestei corespondenţe, ajutând-o să se transforme într-o poveste de dragoste cu final fericit.

Cartea se adresează în special femeilor singure care doresc să îşi găsească un partener în mediul virtual, însă toate elementele teoretice prezentate au aplicabilitate în orice alt domeniu, fiind, de fapt, așa cum spune şi titlul, un manual care te învaţă să comunici mai bine şi mai eficient cu cei din jur.

Copyright © 2018 - Cucerește-l - Toate drepturile sunt rezervate.     Termeni și Condiții