Termeni și condiții de utilizare a sitului Cucereste-l.ro

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Daca nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare nu accesați acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Cucereste-l.ro pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general, și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile sa fie exacte.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Cucereste-l.ro nu poate fi făcut răspunzător în nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informațiilor prezentate în acest site web.

Cucereste-l.ro nu garantează în nici un fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informațiilor sau al materialelor cuprinse în acest sit. Cucereste-l.ro nu garantează rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informațiilor prezentate prin intermediul acestui sit şi nici disponibilitatea spre folosire a oricăror informații prezente pe site.

Cucereste-l.ro nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul nici unui material prezentat pe acest site. Acestea sunt prezentate în scop informativ și fiind considerate ca fiind utile.

Cucereste-l.ro nu poate fi tras la răspundere pentru materialele prezente pe site, acestea sunt prezentate în scop informativ, nu în scop comercial.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest sit o face pe propria răspundere. Materialele şi informațiile conținute în acest sit sunt furnizate în scop de informare generală, nefiind însoțite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

LIMITĂRI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

Cucereste-l.ro nu își asuma nici o responsabilitate în cazul în care serviciile sitului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată/nedeterminată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

ÎNCHEIEREA ACORDULUI

Cucereste-l.ro își rezerva dreptul de a schimba termenii, condițiile şi politicile în orice moment fără a anunța în prealabil, prin urmare sunteți rugat să revedeți în mod regulat aceasta secțiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.

Copyright © 2018 - Cucerește-l - Toate drepturile sunt rezervate.     Termeni și Condiții